Moderní suterén vhodný k relaxaci

Domácí SPA

Suterénní prostory domu byly upraveny na domácí saunu s odpočívárnou a mini fitness v podobě běžeckého pásu. Černý strop je doporučován spíše do prostoru  s vyšší výškou (alespoň tří metrů) zde byl ale zvolen záměrně, aby vyvážil světlost interiéru a atmosféru k relaxaci.
Trubky vzduchotechniky a elektrické rozvody stropních světel byly ponechány přiznané - pořizeno s minimem vrtání a bourání.

Relax na lehátku

Pohodu při oddechu jistě podtrhne pohled do plamenů. Jde o biokrb bez komínu, o oheň se postará tekutina či gel. (Další variantou bez komínu může být třeba elektrický krb, kde ale není živý oheň).

Mrkněte na další domácí wellness.

Co Vám můžeme nabídnout?

  • Navrhneme Vám vysněné bydlení. Nebo jen obývací pokoj a kuchyni? Dětský pokojík? Pracovnu? Ložnici? Nebo garáž? 
  • Jedná se o rekonstrukci nebo novostavbu? Zajistíme Vám projektování a inženýring s úřady.
  • Připravíme veškeré podklady pro realizaci, výrobu, koordinaci řemesel a management.
  • Nebo Vám interiér zrealizujeme my ve stylu a zodpovědnosti nám vlastní!

Nejnovější projekty

Návrh designu rekonstrukce panelového bytu 2+1 v Brně
Design panelového bytu 2+1 v Brně se nese ve světlých tónech s akcenty petrolejově modré barvy.
Design bytů a domů
Návrh designu interiéru vinného sklepa s rekreačním bydlením
Jedná se o klasický prostor řadového vinného sklípku, který nad sebou nese nadzemní obytnou část. 
Design bytů a domů
Návrh designu pánské ložnice obložené dřevem se šatním koutem
V této pánské ložnici už od prvního pohledu panuje princip symetrie. Ten je tvořen hlavně dvěma bočními knihovnami, které jsou umístěny z každé strany postele. 
Návrhy ložnic
Návrh designu rezidenčního inteligentně řízeného interiéru bytu v Brně
Byt, který už od prvního pohledu vypadá velice prostorně a moderně, má také spoustu vychytávek. Jedná se totiž o inteligentně řízený interiér bytu v Brně, což velice ušetří spoustu času a usnadňuje život spoustě lidem.
Design bytů a domů
Návrh designu a rekonstrukce interiéru kavárny ve Slaném u Prahy
Design kavárny po rekonstrukci, která se situována v prostoru historické renezanční budovy, odkazuje na faru a kostel v bezprostředním sousedství, a to hlavně symbolikou, která se v něm objevuje.
Návrhy interiérů restaurací