Tomáš Trnavský

Tomáš Trnavský

Vystudoval obor výroba nábytku na Mendlově univerzitě v Brně. Během studia spolupracoval s kolegou Janem Kratochvílem na školních projektech a účastnil se soutěží cena prof. Halabaly. Vedoucí jeho bakalářské a diplomové práce byl architekt Boris Hála, který je také členem design ATAKu.
Ve své závěrečné práci zpracoval návrh interiéru kina Lucerna v Brně. Po studiu nasbíral zkušenosti s návrhy především kancelářských a také školních interiéru ve společnosti MY DVA group a.s...
Ve svých návrzích dává důraz na funkčnost a originalitu každého projektu.

Oblíbené motto: ,,V jednoduchosti je síla.“

Tomáš Trnavský
Interiérový designer

Projekty designéra

TDK EPCOS - Recepce a veřejné prostory
Podle vstupní haly a recepce si tvoříme první dojem. Materiály jako černý Lacobel, žula a dřevěné obložení je dostatečně reprezentativní. 
Koupelna s dlažbou v antracitu
Do koupelny byla použila antracitová dlažba a světle šedý obklad, obojí v betonovém dekoru. Části stěn, které nepřichází běžně do kontaktu s vodou, byly upraveny antracitovou betonovou stěrkou. Aby koupelna nepůsobila příliš monochromaticky, byl zopakován dekor dubu z interiérových dveří i na dvířka koupelnového nábytku. 
Ordinace logopedie
Při návrhu logopedická ordinace jsme typově vycházeli především z nábytku Ikea v bílém, modrém a dubovém provedení. Vybrali jsme pracovní stůl BEKANT, pro úložné prostory slouží sestavy skříněk EKET. Ze sedacího nábytku je zde například pohovka KLIPPAN, skládací židle TERJE a pro nejmenší židličky a stolek MAMMUT.
EPCOS Šumperk - Venkovní kuřárna
Snad ve všech veřejných interiérech už platí zákaz kouření, takže se s podobným zadáním budeme asi potkávat častěji…V našem návrhu firemní venkovní kuřárny je použita jako základ dřevěná konstrukce, kterou doplňuje černá kovová pásovina a střecha z trapézového plechu. V prostoru kuřárny jsou místa jak na sezení, tak i na opření či stání u vyšších "barových stolků".
Žlutý Lacobel a dub
Klasický samostatně stojící jídelní stůl by v menším obývacím pokoji s kuchyňským koutem zabíral příliš mnoho prostoru, a proto byl nahrazen stolovací deskou přilehlou k ostrůvku kuchyňské linky, kde se pohodlně nají až pět osob. Zajímavým prvkem je umístění vestavné lednice a trouby, jejíž skříně (z dřevodekoru dubu) hloubkově vystupují ze sestavy z bílého lamina. TV stěna opatřená žlutým Lacobelem je pro změnu zasunutá do dubového rámu s dekorační stěrku na pozadí. ​